Over ons

HILLEBOE

Hilleboe is opgericht in 2013 door Mathijs de Boer. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de ICT sector was het tijd om zijn droom over een eigen bedrijf te realiseren: Hilleboe.


Doel:

Ons doel is om van elk onderwerp dat we behandelen een zo volledig mogelijk en up-to-date kanaal te maken. Dit houd in dat we over een bepaald onderwerp zeer veel informatie verzamelen, dit uitzoeken en aan de hand van die resultaten een selectie maken om de juiste informatie te bundelen op mijn informatieve kanalen.


Kanalen:

Onze kanalen vormen een verzameling van informatie over een bepaald onderwerp. Een kanaal kan zijn; een website of social media. De informatie wordt zorgvuldig verzameld en gebundeld op het desbetreffende kanaal.


Topics:

De onderwerpen die Hilleboe op dit moment behandeld zijn divers te noemen. Maar de topics bevinden zich (tot nu toe) voornamelijk in de sector ‘gezondheid’. Met onderwerpen als ‘snurken’, ‘hooikoorts’ en ‘zwangerschap’ is er een hoop verschillende informatie te verzamelen en veel artikelen te schrijven. Onze topics zullen zich blijven uitbreiden en de bestaande onderwerpen zullen meer en meer artikelen gaan bevatten.


Prijsvergelijkers:

Onze databases verzamelen informatie, zoals prijs, levertijd en verzendkosten, per product dat verschijnt in onze prijsvergelijkers. Op deze manier hopen we onze bezoeker een zo compleet mogelijk overzicht te geven van het onderwerp (vaak als probleem ervaren) en de desbetreffende product (voor bij die problemen).


Social media:

Om de zichtbaarheid van onze informatieve artikelen zo groot mogelijk te maken, gebruiken we diverse social media kanalen. Hier bouwen we gestaag een publiek op dat aansluit bij de doelgroep van onze diverse topics.